Consument

Onze bloemenabonnementen zijn niet alleen voor bedrijven, maar ook voor consumenten. Enkele leuke voorbeelden van onze diensten voor consumenten zijn:

Geweldig cadeau voor oma

Wat is er nu leuker als oma elke week van de kleinkinderen een mooie bos bloemen te krijgen. Geef oma een bloemenabonnement cadeau en de rekening wordt bijvoorbeeld verdeeld onder de kleinkinderen. Zo krijgt oma een geweldig blijvend cadeau en iedereen draagt een steentje bij.

Wij zorgen ervoor dat oma elke week een mooi vers boeket bloemen ontvangt van de kinderen. We nemen de oude bos weer mee terug en zorgen dat de nieuwe prachtig komt te staan inclusief bijpassende vaas.

Breng een moderne sfeer in uw huis

Heeft u een modern interieur en u wenst wekelijks een mooi en modern vers bloemstuk of boeket te ontvangen dat ook echt past bij uw interieur. Neem dan een speciaal bloemenabonnement waarbij de bloemist meedenkt over de bloemen die echt passen in uw interieur. Onze bloemist zal de eerste keer een modern boeket bezorgen en dan meteen kijken wat voor andere boeketten / bloemen er passen in uw mooi interieur.

Met onze 600 locale bloemisten is er altijd een bloemist in uw regio.